Saturday, 15 September 2012

PUTERA WILLIAM DAN CATHERINE MIDDLETON BERADA DI LAHAD DATU SABAH

Assalamualaikum...

Hye u all..gara -gara ada blog nie rasa rajin pulak nak bercerita..hihihi.
urm..baru -baru nie putera william dan isterinya kate middleton datang ke lahad datu sabah tau.
Rasa macam x percaya pulak mereka nak datang ke Lahad datu nie..sebagai anak jati lahad datu memang rasa sangat berbangga lah mereka dapat datang ke lembah danum ,lahad datu sabah nie....hehe..
Rasa macm x percaya pun ada tau mereka nak datang ke lahad datu ....Anyway, memang gempak larh mereka dapat datang ke lahad datu ...Lebih -lebih lagi mereka nak pergi ke lembah danum..
Lembah danum memang terbukti dapat menarik pengunjung dari luar negara kerana ia merupakan hutan hujan tropika antara yang tertua di dunia...(fakta)
selain itu,lembah danum nie juga mempunyai banyak flora dan fauna yang sangat -sangat menarik tumpuan orang ramai...bak kata tagline ni "macam -macam ada"..hihi
oleh itu...jom pakat ramai -ramai pergi lawat lembah danum di lahad datu sabah ^_^.






Gembira ada blog

Test test.....huh penat juga rupanya buat blog nie erk...


Macam -macam kena buat rupa nya untuk ada blog nie.
well...tapi lepas ada blog segala kepenatan sebentar tadi telah terbalas...
Apa -apa pun memang terbaik larh ada blog nie,,bole sharing x2 ma
kengkawan t..hehehehe...
muka excited sngat :)